Shopping Online » Dezbateri


Promovati-va magazinul !

 • April 7, 2010
  Aveti un magazin online,simtiti-va liberi sa il prezentati aici .
 • membru
  April 8, 2010
  http://atticandvanilla.blogspot.com
  http://harajukumagazin.blogspot.com
 • April 26, 2010
  http://jokeshop.wordpress.com
 • January 5, 2011
  http://www.papetarie.ro/

  Magazin online de papetarie si birotica cu preturi foarte mici. Tot ce ai nevoie pentru birou, de la instrumente de scris si agende, la sisteme de organizare si arhivare, precum bibliorafturi si cutii, pana la echipamente si solutii de prezentare si imagine.

  Scapi ieftin de-o grija!

  Acum ne gasiti si pe Facebook http://www.facebook.com/Papetarie.ro

  Hai si tu!
 • membru
  January 7, 2011
  Daca-i musai, cu placere!
  3W (www.3wmagazin.ro) probabil ca multora dintre blogger-ii de aici le e cunoscut si l-au remarcat datorita gamei largi de produse, in continua crestere: biciclete, triciclete, carucioare, jucarii, jocuri, aparate de fitness, statuete de gradina, jardiniere, fantani arteziene, electrocasnice, electronice si mereu se adauga produse noi.
  Ineditul consta insa intr-un widget original (cel putin eu nu am mai vazut) ce poate fi inserat in orice site, deci si blog si pe care vi-l recomand cu caldura datorita atat aspectului cat si a functionalitatilor deosebite, oferindu-va un plus de calitate la aspectul general al site-ului. Iata cateva exemple, insa acesta poate fi creat in orice combinatie de culori si dimensiuni, fiind doar necesar un minim de inaltime de 220 pxls.:
  http://www.3wmagazin.ro/info/webmasteri

  Pareri?
  Salutari!
 • February 28, 2011
  Martisor de la Papetarie.ro: la prima comanda in martie primesti un pix Schneider!

  Cum luna Martisorului este luna primelor semne de primavara si a inceputurilor in general, Papetarie.ro si Profu vin cu o promotie in intampinarea noilor clienti: la prima comanda pe Papetarie.ro in luna martie, clientii noi primesc cadou de la Profu un pix Schneider!

  Astfel, oricine comanda pentru prima data pe www.papetarie.ro pe parcursul intregii luni martie va beneficia de promotia primaverii.

  Promotia se aplica doar pentru prima comanda, chiar daca acelasi client plaseaza mai multe comenzi in luna martie. Pixul-Martisor va fi expediat in acelasi timp cu produsele comandate.

  Deci vino si comanda pe www.papetarie.ro in martie ca sa scapi ieftin de grija papetariei si in plus iti iei si pixul Schneider cadou!
 • March 1, 2011
  Afla cum poti sa inmultesti banii muncind putin si inteligent! Trimite-mi un mesaj la adresa banideinmultit@yahoo.com sau intra pe http://banideinmultit.blogspot.com/
 • July 13, 2011
  Imbracaminte si incaltaminte online!
  Rochite pentru toate gusturile si pantofi unicat! Doar pe http://fashionbyo.blogspot.com/